Bespaar tijd en geld bij de verkoop van je auto

Als je een nieuwe auto koopt dan wil je je oude auto zo snel mogelijk verkopen voor een goede prijs. Op die manier houd je geld en tijd over voor de aankoop van een nieuwe auto. Wijkopenautos.nl maakt dit mogelijk.

Wij bieden een veilige, snelle en makkelijke manier om je auto te verkopen. Op onze website laat je met onze taxatietool gratis een vrijblijvende taxatie doen en maak je direct een afspraak.

Tijdens de afspraak wordt de auto binnen een half uur op een professionele manier gecontroleerd. Daarna wordt een korte proefrit gemaakt en bieden wij meteen een prijs voor de auto. Geen langdurige onderhandelingen meer met particuliere kopers of autodealers, maar een geheel kosteloze en snelle service bij het verkopen van je auto. Binnen 48 uur na het eerste contact via onze website heb je de auto aan ons verkocht en wij regelen alle administratie, inclusief afmelding en vrijwaring.

Er bestaan naast wijkopenautos.nl natuurlijk andere manieren om je auto te verkopen. Je kunt je auto particulier verkopen via een veilingwebsite of inruilen bij de autodealer. Een particuliere verkoop levert over het algemeen meer op dan wanneer je je auto inruilt bij de autodealer. Er zitten ook nadelen aan een online advertentie. Particuliere verkoop vraagt om veel geduld en je weet niet met wat voor koper je te maken hebt.

Onderhandelingen met particuliere kopers kunnen lang duren en prijsonderhandelingen zijn niet aan iedereen besteed. Als je geen getrainde onderhandelaar bent, dan kan het zijn dat je een te lage prijs voor je auto krijgt. Bij ons hoef je niet te onderhandelen. Onze experts hebben jarenlange ervaring in de in- en verkoop van auto’s. Zij weten precies wat de auto nog waard is en wat de geschikte prijs voor jouw auto is.

Je kunt ook naar een autodealer gaan, maar daar betalen ze vaak niet de beste prijs voor een auto als je deze inruilt en een nieuwe koopt. Daarnaast kan je zonder inruil vaak kortingen bedingen op de aanschaf van een nieuwe auto. Bovendien zijn dealers niet geïnteresseerd in elk merk en type auto of in auto’s die niet meer in een goede staat verkeren. Wij kopen auto’s van ieder merk, ongeacht bouwjaar of staat en zijn daardoor de beste keuze om je auto snel, én aan een betrouwbare partij te verkopen.

Wijkopenautos.nl heeft meerdere vestigingen/locaties in Nederland waaronder in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag & Utrecht om het taxatierapport te laten opstellen voor de auto en direct de prijs te laten vaststellen. Een overeenkomst komt geheel vrijblijvend tot stand.

bespaar tijd en geld